Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


VID VÅRVIK

Ska jag sitta vid Vårvik

med penna och block?

Ska jag sitta där helt fascinerad

av det hav som jag levt med

så länge, som dock 

ännu får mig totalt exalterad?

Ska jag minnas de dagar

då drömmar slog rot

då de spred rosendoft över slätten?

Ska jag sitta vid Vårvik

med anteckningsbok

och med ord som jag inte har sett än?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2021-12-06 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP