Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vinter i Sverige

Och jag kan inte riktigt förstå det
Jag höjer värmen i min lägenhet
Och tittar lite mer på Larry David på min tv
Det är vinter i Sverige
Det kommer mer snö tror jag imorgon
Och jag kan inte riktigt förstå det




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP