Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojkvännen

hej sötis
tråkigt att du lade på luren
jag skulle precis ringa dig
men jag mindes bara mitt eget telefonnummer
på dagen då vi skulle träffas
var jag ute och seglade
mina kompisar tycker jättebra om dig
dom vill träffa dig snart
och jag
jag gör mitt bästa älskling
det är bara så många saker jag måste göra
så många tjejer jag måste träffa
och sedan har jag laster
men låt oss nu inte orda om det
så snart jag känner för det
kommer vi ses
föresten
kan du sätta in en femhundring på mitt konto?
jag tror jag bjöd dig på middag en gång
längtar och saknar dig
min ögonsten




Fri vers av Jonjovan
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-07-30 14:14



Bookmark and Share


    Ling
Och så många tjejer går på det.
Bra skrivet! Fler bra killar åt folket!
2007-01-31

  Smultris
Oj, får man garva lite?

I såna fall... ;-);-);-);-)

Riktigt bra faktiskt:)
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan