Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Problem är som snöfall av Marita Ohlquist


Fastnat

Jag har fastnat för längesen
och har hittat hem
i poesien
där sitter jag stadigt fast
den har blivit min last




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-12-06 15:32



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Poesi fri-gör mig:)

Tack!
2021-12-08

  ULJO
Så har det varit i hela mitt vuxna liv.
2021-12-06

  Öknens Ros VIP
Hamnade i poesiträsket 2009, har ännu inte lyckats ta mig loss. ;)
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP