Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stämningsfullt


då mannen inte fick kommentarer
prövade han något nytt
skrev sig som kvinna
Då dök herrskapet upp
och kommenterade
frågar mig hur mår orrtupparna
alldeles redlösa?
Dessvärre det finns en skolklass
som lyder rektorns piska
vem fan är vuxen
som går i flock!


dikten "som en dyrbar pärla"skrev jag
med tanke på dig Peter Parker

den skrev jag 2016-03-10 kl 11:07
"ett värdefullt budskp"genomgående
6 kommentarer
suktar inte efter några jag ser
på läsarsidan främmande finger
Nej jag flyger inte mera,
förenat med fara för livet att besvara
och kommentera.
då någon räknar varje krona






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2021-12-06 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP