Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2020-10-31 20:24


Gud bevare


Kretsar runt mitt alter ego
som börjar spotta upp sig
och placerar en prilla i näsan
spottar ut allt med en nysning
Allt hamnAr mitt i nyllet
på alla idioter man på sidan mött
Att du stått ut här klokuggla
Med så många skitstövlar
Gömda bakom mask!
Fan så förnedrande
Blockerad och vänster tumme öm som ögat
bandagerad, jullans kejsarkaktus full med ullöss
städning städning
Och ett värkande knä efter Boråsflytten
tre kvinnor släpat på bohag
i kurvan låg stenen
Glömmer mig själv för andra
Den tortyr du utstått av den jävla X
även jag ursinnet väller fram

Fan jävla rövhål steglas och brännas
Alla in i ugnen, världen befriad från Eder
Friskare luft andas
Herren gud är missnöjd förstås
Så jävla bortskämda
gnäller om ensamhet
Gör ett hederligt dagsverke
Sitt inte på arslet och gnäll





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2021-12-06 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP