Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Campa till jul

Jag frågar
Vad önskar du till jul?

Jag vill campa hela vintern i din halsgrop
svarar du
Finns det plats?




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 96 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-06 16:43



Bookmark and Share


    Björka
intressant...
2021-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar att allt julfirande ska upphöra och att gävlebocken ska brinna.
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn