Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur "Strindbergiana


DEN SOM VIKA IFRÅN DET ONDA SKALL VAR MANS ROV BLIVA


Någon som inte vill dig väl,
för att du är avundsvärd.



-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-12-08 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP