Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift

som den suger musten ur dig
skonar inte minsta hopp
den kväver livet under sig
suger blodet ur din kropp

biter sig in i själva märgen
det är alls ingen överdrift
borta är strålglansen och färgen
självömkan är livets värsta gift




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP