Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vanan att använda starka ord o yviga gester ä en smula mera utbredd alltså, den är stor som när armarna inte räcker till, så det är förklaringen till förlängning av just armen eller kanske armén... En rent jävligt fet text typ liksom alltså


Ultra framtidssäkrad text






I år går det ett rykte om en trojansk julbock,
den är förstärkt med metall och inte ens en
pansarbrytande ammunition kan få den att
implodera.

Men den största hemligheten är nog att det
är en ihålighet, vilken rymmer hemligheter,
som bara jättehemliga människor känner till.

De har dessutom en speciell föda till sitt väl
förtjänta förfogande. Jättegod mat och dryck,
där maten är gjord med olja och därför så fett
god, ja jättegod faktiskt.

Den skulle duga till och med till den mest som
kräsna hund och det är inte vilken jävla hund
som helst, den lystrar till den som svär så där
oborstligt äckligt jättemycket.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-06 18:05



Bookmark and Share


  Nanna X
Låter som en variant av den trojanska hästen?
2021-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP