Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

Under det där trädet
jag går förbi varje morgon
där alla duvorna samlas
vid åttatiden
där det rasslar och fladdrar
där löven lättar från grenarna
av deras skränande
just som jag passerar
där ljusgrå fjädrar glider genom luften
och tunna dun täcker marken
där ligger det en död duva
varje morgon




Fri vers av ingeling
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-06 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling