Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Försöker ju säga att fucked up är en bra sak??


Fucked up


När du kom lade jag märket till det
Du hade svept en känsla av värme och kaos runt dig
Men det var det kvinnliga välsmakande som också är du som väckte min hunger
Du är fucked up på det sätt som jag aldrig kan motstå
Jag vill dela njutningar med dig som är helt fucked up

Du stod längst bak längst bort och lyste genom alla andra grå människors genomskinliga aura
Och jag kunde inte värja mig
Det var så tydligt det där som är fucked up med dig är precis allt det jag saknar och behöver
Och det finns en himmel för oss två
En himmel som är helt jävla fucked up precis som vi två är

Och du bad mig att visa mig, det var fucked up så här sent i livet i en tid som vår
Du försöker anpassa dig och jag är missanpassad så jag visade mig, jag visade dig allt
Och du klädde av dig för att se mig tappa det
Jag tror du ville se med egna ögon att jag är fucked up precis som du
Fucked up på samma sätt som du älskling
Let’s get fucked

Så är du skönheten i sagan jag är väsenet, odjuret, varulven, rovdjuret
Ska vi jaga i hop i natt fröken månskensmagi
Om jag finner rätt ord kommer du då?
Jag kan argumentera för min sak, vi kan älska varandra och vi kan också bara vara riktigt fucked up tillsammans
Vi kan vara fucked up på vårt sätt
Get fucked
Vill du inte precis som jag bara vara riktigt lyckliga och fucked up tillsammans älskling




Fri vers av PPQ
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ