Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varvet

På lektionen sitter Oskar uttråkad och trött

Efter lektionen ska han gå till karamellfarbrorn och köpa något sött

Läraren är trött på hans slarv

Så läraren säger att det är dags att ta ett varv

Oskar i korridoren traskar

Där möter han Jakob som på en godispåse smaskar

Efter varvet känner han sig inte riktigt klar

Så han på ett till varv drar

Läraren frågar "Varför ska du gå ett till varv, du ligger ju redan sist."

Därpå han svarar, eftersom att jag är nazist




Bunden vers (Rim) av Ronny Rik
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 22:16



Bookmark and Share


    Askanden
västerås eller gävle man undrar :-D
2021-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Rik
Ronny Rik