Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Randig skugga

Jag ser dig i randig skugga
Låter dig fortsätta tugga
För att sedan hugga.

Mitt hjärta blir din sista måltid
Innan vi får frid
Efter vår (allra) sista strid.




Fri vers av Lydia W
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-06 22:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tigrar är fridlysta.
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lydia W