Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Designad genom licentierad patent av Vistaprint/Sten Wiking/Licentia


SADISTEN OCH MASOCHISTEN. I

De var det perfekta paret
som passade varandra
lika bra som en bödel
med hans offer.

Masochisten : Åh ! du är så
hård,vass och känslokall......

Sadisten : Ja,vill du att jag ska
förstöra dig på direkten ?

Masochisten : Neej....jag vill njuta
länge än....mera...mera..
ge mig mera än vad jag tål....

Sadisten : Gör det här ont ?

Masochisten : Det är sköööönt....
mera..

Sadisten:En hudflängning
ska väl få dig att sjunga som jag vill
innan maximum climax gör slut
på dig.

Masochisten : Åh ! va ond du är
åh....

Sadisten ; Ja,visst är jag ,
å de e bara början....för se,
det som gör mig mest upphetsad
är när jag lyckas göra dig illa
vilket är min enda ambition.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 425 gånger
Publicerad 2021-12-07 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP