Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes arm är ett stålrör

hennes arm är ett stålrör

det är lätt att glömma
hur ont det gör

Orden
värmer under kalla nätter

lättar

på sorgen
som ibland kväver

och man bara vill äta
en kaka av kärlek

när man inte har något att förlora

är lätt att glömma
hur ont det gör




Fri vers av Nerdissta
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-06 22:56



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt vittnat den innersta smärtan! Bra!
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta