Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild och egna tankar...


Älska, le, och var glad!


Om du vill vara glad jämt så betänk detta:

Lyssna ej till denna världens tongångar!

...som skrämmer och förvirrar...

och Gud drar sig undan...

Valet är ditt!


Gå in i Guds Ord och närma Dig Gud!

"Sök hans ansikte beständigt!"

Då får du friden...

"som övergår allt förstånd"...

och Du blir glad för beständigt...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-12-07 09:25



Bookmark and Share


  aol
Underbart Bibbi
2021-12-11

  Eva Helene VIP
Uppmuntrande och peppande läsning och bild.
2021-12-08

  Niliboy
Så sant älskade Bibbi! Skriften skänker sån glädje och förtröstan! Och att leva inför Guds ansikte tack för den glädjen Bibbi!
2021-12-07

  Solstrale VIP
Mycket fin bild med utsökta ord därtill! Fantastisk livsfilosofi och trovärdigt livsval!
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP