Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvann bort

Bygger i klossar

Stora tårn

Av vänlighet uppmuntran

Plötsligt faller allt samman

Förstår ingenting

Försvann bort

Någonstans i en lång kedja

Av oro

Smärtan tar tag

Accepterad 

I stundens allvar

Ta i stället bygger ett nytt tårn

För att minnas

Allt  vackert  skört

Låt tårnet bli stående

I väntan på försoning igen

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-07 10:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
God väntan.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP