Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaccinpass



Vad som är rättighet för en
blir utanförskap för andra
litet tragiskt ibland varats fria vilja
då uppfattningar sig skilja
vetenskap kontra tron
religion och vetenskap även kollision
allt under pandemiernas skugga

de som vaccinerar sig för egen skull
och omgivning för undvika sjukdom och död
det har bevisats
de ovaccinerade offren gödslar jorden
givetvis har alla sin fria vilja
sorgligast ändå de som av sjukdom
måste avstå


Får en hemsk association till de som menar
allt enbart nys
gravarna som grävts upp alla offren
från andra världskrigets dagar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-12-07 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP