Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev


Bjud in mig i din sfär
Jag vill se dig dansa
Vi låtsas bara vara vuxna
Om jag la mig ner jag och gav upp
Skulle du bära mig hem då?

Du är det vackraste jag någonsin sett
Ge mig ett instrument så att jag kan spela för dig
Det är ditt namn jag skriver på immiga spårvagnsfönster hem

Jag drömde om dig i natt
Du gick genom snön
Berättade om alla du älskat

Jag älskar att va nära dig




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-07 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten