Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvandring


Snart ska solens vandring på himlen

belysa just denna plats på jorden där jag bor

 

Tidig morgon så tyst

allt vilar ännu

innan allt vaknar

och blir dag

 

Vinternattens kyla

som vita rosor

breder de ut sig

i snöigt landskap

 

Morgonljus

öppnar sig sakta

i ett orange sken

över vintriga talltoppar

 

Med solens uppgång

sträcker sig alla färger

tinar upp värmer

köldens skiftningar




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2021-12-07 11:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Härlig vinterbild!
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP