Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Nattmörkret råder

 

 

följ ljudet av silverklockor mitt hjärta

snubbelben går med kryckor ögonlapp och kappa

men du hittar alltid vägen hem

 

tänk på

att du är en droppe i Guds hav

som speglar himlen

 

tack för idag du är bäst klokuggla kram<3

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-12-08 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP