Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segrande går Sanningen!

Gud, säg mig vad händer med oss?
Bud avverkas; människor slåss....
Kvar... finns inte nån mänsklighet.
Tar det nånsin slut, säg mig det?

Himmelen fäller ned tårar igen...
På jorden, som för så längesen.
Frälsaren, gråter evinnerligen...
Men! Snart ska han komma igen.

Gud, sände sin son till vår jord.
Bud, gav han till oss med ledord.
Först gav han den högsta normen.
Störst utav Allt är kärleken!

Himmelen gråter för oss dagligen.
Frälsaren gav alla oss Sanningen!
Orätten finns bara här på jorden,
men segrande går sanningen!

Kärleken ger varje själ friheten!
Frälsaren gick för vår skull i döden.
Himmelen fäller ned tårar igen...
Men Störst av Allt är Kärleken!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Camilla Heinonen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-07 13:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
om sanningen har en skicklig advokat har den större möjlighet segra.
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP