Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eremitage

Mitt eremitage för andhämtning
är där jag kan gå,stå eller sitta.
Ensam eller med många
Tyst eller pratande
Närvarande




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2021-12-07 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP