Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående att ta sig i kragen och rycka upp sig

Jag får inte 

visa empati 

för då visar 

jag mig svag,

och svaghet 

kan bara inte 

tolereras i vårt

starka och friska

idealsamhälle. 

De svaga och 

sjuka måste ta 

sig i kragen och 

rycka upp sig så 

att de inte belastar 

vårt älskade land. 

Leve kungen och 

fosterlandet, de

leve: Hurra, hurra, 

hurra, hurra!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-12-07 16:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ser det som en satir riktad mot högerns föraktfulla människosyn.
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP