Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varning för porr !


Att svimma av kåthet




Jag minns;
det var inte länge sen
du duttade din tungspets mot mitt ollon
som om du sysslade
med dot painting.
Och du själv var lika kåt
som kvinnorna
som lär ha kastat sina fittor
på Christer Sjögrens turne´buss
när han lämnade dem
åter ensamma
i den kalla
norrländska
glesbygden
med "O helga natt"
i de förbannade
gudsförgätna
högtalarna.





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-07 17:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
;);)
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP