Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

 

Så frusen och kall om handen
när Nordan nu drar förbi
nu längtar jag efter sanden
det är mera min melodi

När solen blänker i vattnet
och vågen slår mot min fot
när tankarna far emot himlen
och ingenting går mig emot

Men än så länge är vinter
med flingor av snö och kallt
jag får ännu en tid bara drömma
utan blommor i tusenfallt

Längtar....




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-07 17:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Skön är din dikt,
njuter av din melodi,
'vattnet
och blommor i tusenfallt'

2021-12-12

  ULJO
Förstår din längtan
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP