Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Du i natt

Jag skriver.
Jag drömmer.

Drömmen är tydlig. Färgerna starka.
Orden på skärmen ristas in
för alltid
för dig
direkt från min dröm
in i din själ.

Kanske drömmer
också du
som jag
i natt?




Fri vers (Fri form) av Jerska
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska