Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortvald och bortgjord

Jag kan inte minnas när det blev min största svaghet
Jag kan inte minnas vad som hade hänt
Säkert nåt helt trivialt från barndomen
Mammor brukar ju vara roten till allt ont
Till att känna sig oälskad
Dras till det emotionellt otillgängliga

Jag tänker så ofta på om det är legitima känslor
Hur mycket ska andra anpassa sig för att jag inte ska känna mig
bortvald och bortgjord
bortkommen
Bortglömd

Jag tror på att vi har ett ansvar för andra människor
Att andra människors värde är heligt
Det finns alltid en ursäkt
Ja det finns alltid en ursäkt
Ondska finns ju knappt?
Ondska är dåliga ursäkter
Slapp impulskontroll
Att ge efter
För stunden
För någon som bryr sig mer om dig än du gör om den

Jag vill ju bara vara stark och handlingskraftig
Känna ilska
Trycka till något
Istället är jag bortvald och bortgjord
bortkommen
Bortglömd




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-07 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan