Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fortfarande hörs Viktorias sång från gården. Hon är nu inne på tredje versen: "Mörket skall flykta..."


Tio för de stora och fem för de små, lucka 15

 

Dora: Damer, vilken bedårande sång, på min ära! Ska vi inte bjuda in vår gamla väninna på en kopp kaffe och en lussekatt?

Emma: Eventuellt. Om hon håller sig inom ramarna kanske det skulle gå an.

Ada:  Anfäkta och anamma! som Kapten Haddock sa, i Tintinalbumen jag läste som barn.

Beda: Bevaka broderierna, jag ber!

Cilla: Chilla, chilla. Vill lucian stanna så gör hon väl det, annars kan hon dra åt Colorado, eller någon annanstans. 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Nanna X
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-15 09:34



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Nu märks det att damerna blir tveksamma. Vill, vill inte...
2021-12-16

  Maria Sundelin VIP
Hihi älskade också Tintin
2021-12-15

  TrollTörnTrappan VIP
Bra uttryck fick du till med "Bevaka broderierna...!" = lika roligt som "Anfäkta och anamma!"! (om än med olika innebörd)
2021-12-15

  Kajan VIP
Adas kommentar flödar rytmiskt, är det måhända en poesicirkel i vardande ? och Cillas chilla ordfläta..
2021-12-15

  AiA Maria den fria

Idag tar sig Emma ton:)
”Hålla sig inom ramen” :)

Tack!
2021-12-15

  Solstrale VIP
Det skulle bli en victory för Victoria på Colorado och det där broderiet med den tjocka märren, de är sådana man ser när man har alla hästar hemma. Ada har sytt fel tror jag, den negativa energin spårar... Hurra för dina dialoger!
2021-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X