Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns violer

Sakta de tinar.
Istappar under huden.
Utan att det märks.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-12-08 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP