Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av det förgångna

Är jag något förbränt
i mörkret som speglar
det förgångna

En vilsen själ
ett ödets nyck
eller svalnande stjärna

Glöden som slocknat
askan som sprids för vinden
molekyler i glömskans dal






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-12-08 09:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vemodig dikt där hoppet lyser med sin frånvaro.
2021-12-08

  AiA Maria den fria

Förnimmer på djupet
livsbejakande frågor


Tack!
2021-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Vemodiga tankar om det egna jaget.
2021-12-08

  ULJO
Tänkvärda rader.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP