Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att få den att stå och gå





Det var nåt fel i honom
han visste det
men han trodde sig inte kunna ändra på det
det hade funnits där sen han blev sexuell
han var tvungen att strypa henne
och låtsas döda
innan han fick erektion
men då
när hon var blå och skrek
så kom han
över henne.

Det kändes
inte bra.

Hos psykologen
prata han strunt.

Ingen fick ta det ifrån honom.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-08 10:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja det är svårt att ta till sig att några blir sexuellt upphetsade av att plåga och t o m döda. Men så är det, tyvärr. Psykologen får skala bort struntet i kontakten och nå fram till smärtpunkterna.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP