Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRULLkalendern Lucka 8 : lika bra å gräva där vi står & skotta precis där vi går, så får jag retroaktivt fylla uteblivna luckor, som icke hunnit ikappskrivas. Tack till min nyblivna chef som skjutsat mig så gott mellan kämpiga, likväl stjärnklara rundor!!


Töblandad nysnö som Skimrande sand

 

 

 

 

Hennes pepparkaksögon syns trogna

all den frihet och fröjd man kan tänka

 

Tankar kärran - jag cykeln mot skog drar

Mörka stjärnor i nysnö skönt blänka

 

 

Tålig nordbo med rötter från Tonga

ständigt lyssnande tycks hennes tunga

 

Hjulen slirar längs moddmarkens tö - log?

likt en sandstrand av saltstänkt, dränkt snöplog

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-08 16:53



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kraftfull vinterkänsla, anar snömodd, drivor, mörker och folk som är ute och försöker få loss bilarna.
2021-12-08

  Nanna X
Åh vilken vacker titel! Gillar bilden och pepparkaksögonen.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP