Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Les Mains

Cette vie
mon âme,
un pot brisé
ce qui reste si
en plus des mains,
les mains tendues
à une réponse.



Detta liv
min själ,
ett sprucket kärl
vad finns så kvar
förutom händer,
händer sträckta upp
till svar.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-08 11:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tout est fini au revoir
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP