Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstår förståelse för förståelsen


Förstå

Förstår förståelse för förståelse

Det viktigaste är att vi förstår
att det inte gör någon skillnad
om vi förstår eller inte förstår
när vi förstår det så gör vi klokast i att förstå
att vi förstår och glömma vad vi förstår




Övriga genrer (Aforism) av Let it go VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-08 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP