Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen vi ser

Har jag råd med hårtransplantation?
Har jag råd med 400 kvm växthus?

vi kan se en morgondag med större kvantitet
större kvalitet
av föda
därför har vi industrijordbruk


vi kan se en morgondag
då vi ser fördjävliga ut
därför har vi >>90% av plastikkirurgi

växthus på 400 kvm eller hårtransplantation
båda handlar om att se morgondagen




Fri vers av A. Ostsee
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-08 12:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det känns hårt, kanske är det sant, men upplevs genant att yta är ytlig och rötter i växthus är djupt rotade på vinstocken! Bra satirisk vers!
2021-12-09
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee