Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 december 2021


Döden dödar idén om mig

Det som dör
när jag lämnar kroppen
är idén om mig själv.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-12-08 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP