Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ENDA RÖRA

Jag är en enda röra

Mig får man inte röra

för nerverna är sköra

Jag är en enda röra

 

Har du någonsin känt

att du bara vill försvinna

när det osar bränt

fast du inte orkar brinna?

Har du någonsin sett

vargen stryka runt verandan

Har du gastkramats så

att du nästan tappat andan?

 

Känns den stad som du bor i

alldeles för liten?

Känns den kropp som du går i

alldeles för sliten?

Får du tvinga dig till

det där som måste göras?

Är det ingen som vill

höra dig när du vill höras?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/12 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-12-08 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP