Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snöflingeblom




Vi kan gå där i vintermörket
även vi som älskar snö
och drar vår kälke över vita vidder
Som en stjärna vandrar vi
i det stora mörkret
det snöar i ögon och mun
men ensam vandrar vi inte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-12-08 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP