Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Garanti

hundratusen år
det är en fasligt lång tid
även för ett berg




Bunden vers (Haiku) av Ulf Lundin VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-12-08 16:07



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Må såå ända in i Vara ?
;)

2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP