Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otrogen

Jag vill städa upp mitt inre
Bakom stolen där borta har jag sårat någon
Under sängen har jag knullat
någon annan än min man
På köksbordet ligger kränkande ord
Bredvid sängen finns svartsjuka

Jag vill dammsuga upp mina synder
Slänga påsen i soporna
Jag vill städa upp mitt inre
och aldrig stöka till det igen.




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 169 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-12-08 17:01



Bookmark and Share


  Gin83
Berörande
Okonstlat och ärligt
Ångestfyllt

Efterklokhet kan va tungt

Gott skrivet
2021-12-28

  Koloristen
Bikt och avlösning. Bryta med synden. Saken klar.
2021-12-10

  Emanuel Sigridsson VIP
Över texten vilar något äkta, ja knivskarpt skulle jag vilja säga och till det använder Du språket på ett övertygande sätt.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan