Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt.
Förlåt mig.
Förlåt mig snälla.
Förlåt mig snälla du.
Förlåt mig snälla du älskade.
Förlåt mig snälla du älskade vän.
Förlåt mig snälla du älskade.
Förlåt mig snälla du.
Förlåt mig snälla.
Förlåt mig.
Förlåt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-08 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bli förlåten är så befriande.
Gillade hur du byggt detta som en pil mot framtiden.
2021-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP