Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

Månljus glöder natten.
Den suddiga månen
tänder sin isblåa eld
i snötäcket mellan tallarna.

Stjärnorna faller som skimrande snöflingor
eviga och tillfälliga.
Vad har vi mer än ögonblicket
och evigheten?
Vad har vi mer än varandra
och alltet?

Min hud sjunger värme och kyla.
Min hud sjunger dig.
Kroppens sång
och hjärtats sång
är samma sång.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-08 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP