Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* DRÖM *******haiku

 

Paraplydrinkar

Vattenfall i blå lagun

Remsömnen förbi




Bunden vers (Haiku) av AiA Maria den fria
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-12-09 00:26



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fin och bildskapande haiku.
2021-12-10

  Kajan VIP
Ett abrupt uppvaknande anas , hoppas verkligheten överträffar drömmen..

2021-12-10

  aol
Underbar haiku med sån djup och känsla bokmärkes direkt,
2021-12-10

  BenGust VIP
Gäller att bibehålla det drömscenariot för ens inre syn.
2021-12-09

  Sparvögat VIP
Vilken värmande, svalkande dröm…
2021-12-09

  Öknens Ros VIP
Snygg haiku!
2021-12-09

  Solstrale VIP
Låter som en semesterdröm :)
2021-12-09

  ULJO
Härlig dröm
2021-12-09

  Judas Ekholm VIP
Stiligt! Du är vass på haikudikter, kompis! :)
2021-12-09
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria