Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Poetiska Rariteter


En poetisk raritet

Under ett kastanjeträd

Frodas och vilar farsoten

Stilla i sin frälsning

Vi frälses av ett vaccin

För tro, hopp och kärlek

Till livets helighet

Underkastas vi

Religionens dogmer

Aldrig att någon

Kan undkomma dem

Utan att förbannas

Av människor som

Är utan synd

I en poetisk raritet

Ryms så mycket

I en helig allians

Med fokus på livsbejakares

Egna subtila mirakel

 

20211010

Taleptox Skrev

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-09 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP