Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

segervittring

Jag valde prövning före lättnad
inget lätt beslut
Hunger framför mättnad
ordning mot ett strul

Tvivel började växa
som sjukdom utan kur
Resan gav mig en läxa
Tålamod är livets ur

Skulderna på räkning
bröt mig helt mitt itu
Jag låg nere för räkning
men efter En kommer Gud

Offrat hela vägen ut
förtjänar mig en salut
Tron går före allt
före långa kön med tur

Vänder oftare till Gud
än vad langare byter lur
Förändrar inget där
som formen av min figur

Inte vara dryg och ful
eller tappa min kultur
Kärleken till Gud
går före färgen på min hud

Fri i blågul
men är fortfarande mörkbrun
Livet vill för ofta
mäta min temperatur

Försöker agera sansad
i en osynlig bur
Måste ta mig samman
tjugofyra slash sju

Tur eller otur
lever här och nu
Trodde ett tag att jag var
slutkörd utan något krut

Sluta på egen begäran
en morgon signatur
Student av sedeläran
Dom kan suga min [censur]




Bunden vers (Rim) av BaaBiiBoo
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-09 10:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad lider du av?
Kristofobi?
2021-12-09
  > Nästa text
< Föregående

BaaBiiBoo