Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"... att vara oss lika"

Om du inte litar på mig, är jag ond
Om du kan leva utan mig, är jag värdelös
Om du inte saknar mig, är jag vem som helst
Om du inte behöver mig, finns jag inte
Om du inte andas mig, är jag död
Om du förnekar mig, förblir du fattig
Om du undviker mig, förblir jag ensam
Om du inte älskar mig, är du inte min vän




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2021-12-09 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP