Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröst

ett svar på min fråga kom igår
du dricker för mycket vatten
och tiden står stilla
snön faller ner på marken
jag står och tittar ut genom fönstret
där står han som följde dig till solen igår
och där står hon som följde dig till månen förra nyårsafton
jag vet att jag inte kommer skriva med stora bokstäver
och vi litar på dig!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-12-09 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP