Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig flicka söker

Trasig flicka söker (alltid samma sak)

Jag föll för det där som gått sönder i dig
Det var dumt och vi kunde självklart
aldrig laga varandra.
Men minnet av din röst och dina sträva händer
säger mig att jag hade gjort det igen




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-09 14:45



Bookmark and Share


  Honungsgrävling
Jag kan relatera till delar av känslorna. Det jag också gillar är att det är en dikt med insikt utan att kännas negativ eller ångerfull. Tvärtom en viss stolthet i att aldrig ge upp på människor. Naturlig godhet blandat med rädslan att offra sitt hjärta, sina känslor.
2021-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn